FIFA 11

FIFA 11 for iPad 1.2.0

FIFA 11 is er voor je iPad

VOOR

  • Personality+ is cool
  • Mooie graphics
  • Passing is pittig

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Uitmuntend
8

FIFA 11 is de 2e titel uit de voetbalspellenreeks van Electronic Arts voor de iOS. Ieder jaar barst er een strijd los op de gamemarkt om uit te maken welk voetbalspel het beste is. Net als op andere platformen zijn de hoofdrolspelers op Apples besturingssysteem EA's FIFA en Konami's Pro Evulotion Soccer.

De grootste verandering in FIFA 11 is Personality+. Hiermee zijn de voetballers niet langer computer-gegenereerde poppetjes, maar zie je bij elke speler verschillende kwaliteiten en speelstijlen. Daarnaast hebben ze ook allemaal een verschillende lichaamsbouw zodat je jouw helden zoals Sneijder, Robben en Messi eenvoudiger herkent. Uiteraard zijn er ook weer wat kleine uiterlijke veranderingen in FIFA 11, waardoor deze versie er nog beter uitziet dan zijn voorganger.

Net als in Pro Evolution Soccer 2011 (PES 2011) is het in FIFA 2011 een stuk lastiger om te passen. Je dient richting en kracht goed op elkaar af te stemmen om succesvol over te spelen. Ook hier speelt de Personality+ weer een belangrijke rol: de betere spelers leveren zuiverdere passes af.

FIFA 11 is in vergelijking met de vorige versie flink verbeterd. Je hebt meer 'skills' nodig om een goed potje voetbal op de mat te leggen en daar ligt nu juist de uitdaging; FIFA 11 speel je niet zomaar met twee vingers in je neus. Daarnaast ziet het er allemaal net wat gelikter uit wat het spelgenot nog verder verhoogd. Probeer zelf FIFA 11 en PES 2011 uit en vel je eigen oordeel over de winnaar van dit jaar.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
FIFA 11

Download

FIFA 11 for iPad 1.2.0

Beoordelingen about FIFA 11